Οινοποιείο Ικαρίας

Οινοποιείο στην Ικαρία - Πηγή στον Εύδηλο - Τι Είμαστε

 
 


Οινοποιείο
Πηγή Ευδήλου Ικαριάς
Τηλ.: 22750 31151
Τηλ. / Φαξ: 22750 31945
Κιν.: 6944 920934
E-mail: ikarianwine@gmail.com


Τι Είμαστε
 

Είμαστε ένα αγροτουριστικό κέντρο όπου μικρές παρέες φιλοξενουμένων διαμένουν σε δύο παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, μέσα σε ένα πιστοποιημένο βιολογικό αγρόκτημα όπου υπάρχει και ένα μικρό οινοποιείο και όπου στους φιλοξενούμενους και τους επισκέπτες προσφέρονται γεύματα παρασκευασμένα με βιολογικά υλικά . Η εγκατάσταση υποστηρίζεται από πολλές οικολογικές εφαρμογές και συστήματα ήπιων μορφών ενέργειας. (Στον αγροτουρισμό φιλοξενούμενος είναι όποιος διαμένει στο κατάλυμα, η λέξη τουρίστας δεν χρησιμοποιείται, ενώ επισκέπτης είναι όποιος έρχεται για κάποια δραστηριότητα ημερήσια χωρίς να διανυκτερεύει).

Το κτήμα είναι επισκέψιμο ολόκληρο τον χρόνο.
Στους έκτακτους επισκέπτες μας προσφέρουμε σύντομες ξεναγήσεις στους χώρους και γευστική δοκιμή των κρασιών μας.
Σε ομάδες οργανωμένων επισκεπτών προσφέρουμε ξεναγήσεις και παρουσιάσεις στην ελληνική και αγγλική γλώσσα για το σταφύλι το αμπέλι και το κρασί εστιάζοντας στον τρόπο που το κάνουμε σήμερα αλλά και στα χρόνια των προγόνων μας, παρουσιάζομε την μοναδική μαγειρική του νησιού που κρύβει καλά μέσα της το μυστικό της μακροζωίας.

Το κτήμα μας έχει πολύ ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με τις βιολογικές καλλιέργειες αλλά και όσους ψάχνουν παρέα για περίπατους σε δασικά μονοπάτια.. Τι έγινε ; Ακούγονται όλα αυτά ενδιαφέροντα. ;

 
 
 

Οινοποιείο - Αγροτουριστικά καταλύματα, στην Πηγή στον Εύδηλο, Ικαρία


 


 

 
Creation and copyright: Greeka Design