Οινοποιείο Ικαρίας

Οινοποιείο στην Ικαρία - Πηγή στον Εύδηλο - Που Βρισκόμαστε

 
 


Οινοποιείο
Πηγή Ευδήλου Ικαριάς
Τηλ.: 22750 31151
Τηλ. / Φαξ: 22750 31945
Κιν.: 6944 920934
E-mail: ikarianwine@gmail.com


Που Βρισκόμαστε;
 
Είμαστε στην Ικαρία την πατρίδα του αρχαίου θεού του κρασιού, του Διονύσου στην περιοχή του μυθικού βασιλείου της Οινόης.

Θα μας βρείτε στο χωριό Πηγή του σημερινού Δήμου Ευδήλου. Αν είστε στην Ικαρία και ψάχνετε να μας βρείτε, μπορεί στην διαδρομή σας δείτε μία πινακίδα κατεύθυνσης που γράφει "Ikarianwine club" οπότε είστε σε καλό δρόμο. Όπως και πινακίδες που γράφουν προς «Πηγή» η τα κοντινά χωριά «Μάραθο» και «Φραντάτο». «Μην ξεχνάτε όλοι εσείς που ψάχνετε στους χάρτες ότι είμαστε στο κέντρο του νησιού (και λίγο βορειοδυτικά). Τώρα αν ο χάρτης σας δεν έχει την Πηγή (που κανονικά είναι για πέταμα) τότε δείτε αν έχει το Μοναστήρι Θεοκτίστης.
Ε, είμαστε στα 300 μέτρα.

Η Ικαρία έχει ένα εξαιρετικά ποικίλο περιβάλλον με εκπληκτικές εναλλαγές τοπίου. Έχει καταπράσινα βουνά αλλά και ήσυχες παραλίες, κτίσματα που σκεπάζονται από ογκώδεις βράχους και κοιλάδες με τρεχούμενα νερά.
Μεγάλο μέρος του νησιού καλύπτεται από δάσος πεύκων, ειδών βελανιδιάς και μεσογειακών θάμνων. «Είμαστε στο κέντρο ενός τέτοιου τοπίου 3 χιλιόμέτρα από την πλησιέστερη ακτή.»
Το νησί δεν έχει ακόμη δεχτεί την επίθεση του μαζικού τουρισμού.
Βρισκόμαστε 8 χιλιόμετρα δυτικά του λιμανιού του Ευδήλου και τριάντα χιλιόμετρα δυτικά του αεροδρομίου του νησιού.
 
 
 

Οινοποιείο - Αγροτουριστικά καταλύματα, στην Πηγή στον Εύδηλο, Ικαρία


 


 

 
Creation and copyright: Greeka Design