Οινοποιείο Ικαρίας

Οινοποιείο στην Ικαρία - Πηγή στον Εύδηλο - Οι άνθρωποι

 
 


Οινοποιείο
Πηγή Ευδήλου Ικαριάς
Τηλ.: 22750 31151
Τηλ. / Φαξ: 22750 31945
Κιν.: 6944 920934
E-mail: ikarianwine@gmail.com


Οι άνθρωποι του κτήματος
 
Η μονάδα δημιουργήθηκε από τον Γιώργο Καρίμαλη και την σύζυγό του Ελένη όταν επέστρεψαν στον τόπο καταγωγής τους αποφασισμένοι να ασχοληθούν με την γη των προγόνων τους, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τις αρχές της αειφορίας και της βιωσιμότητας. Μαζί με τα 4 παιδία τους κατοικούν μόνιμα στην Ικαρία από το 1999 αν και για πολλά χρόνια έμεναν στην Αθήνα όπου και εργάζονταν.
Ο Γιώργος Καρίμαλης είναι Οικονομολόγος με πολυετή εμπειρία σε σημαντικές θέσεις στον ιδιωτικό τομέα Είναι εκπαιδευτής επαγγελματικής κατάρτισης σε θέματα οικονομίας και αγροτουρισμού. Έχει ασχοληθεί συστηματικά με την βιολογική γεωργία και είναι ενεργό μέλος του περιβαλλοντικού και οικολογικού κινήματος από το 1979. Ασχολείται συστηματικά με την γευστική δοκιμή κρασιών και από το 1993 και έχει ολοκληρώσει σειρά επαγγελματικών σεμιναρίων στον τομέα αυτό. Συνέχισε να εξελίσσεται σαν γνώστης του κρασιού από την εμπειρία του ως παραγωγός ,από την συμμετοχή του σε ομίλους κρασιού, από συμμετοχές σε εκθέσεις και την συνεργασία του με εστιατόρια και άλλους οινοπαραγωγούς. Έχει συστηματοποιήσει ταχύρυθμους κύκλους γνωριμίας με το κρασί για όσους το γνωρίζουν λίγο η καθόλου.
Η Ελένη Καρίμαλη έχει σπουδές νηπιαγωγού και θεάτρου της κούκλας. Έχει ασχοληθεί κατά περιόδους με ιδιαίτερη επιτυχία με το κουκλοθέατρο. Ασχολείται από το 1989 με την μαγειρική ιδιαίτερα με την ικαριώτικη την Ελληνική και την ευρύτερη μεσογειακή. Έχει παρουσιάσει συνταγές στην ελληνική τηλεόραση.
 
 
 
   

Οινοποιείο - Αγροτουριστικά καταλύματα, στην Πηγή στον Εύδηλο, Ικαρία


 


 

 
Creation and copyright: Greeka Design